Eljegyzési gyűrű átméretezés

Karikagyűrű

Az eljegyzés egy igazán különleges alkalom. Miden férfi nagyon készül rá, és nyilván a nők is titkon bíznak benne, hogy bekövetkezik ez a nap.
A férfiaknak több nehézséget is okoz ez az alkalom. Amellett, hogy minden bátorságukat össze kell szedni hozzá, ráadásul még be kell szerezni a megfelelő méretű, és kinézetű eljegyzési gyűrűt is.
Szóval jól kell ismerni a kedvesük ízlését, hogy olyan gyűrűvel lepjük meg, amit aztán szívesen hord, valamint szerencsés, ha jó méretű gyűrűt veszünk.

Mi van akkor, ha nem jó a méret!?
Több lehetőségünk is van.
Az eljegyzési gyűrű megvásárlása előtt érdemes a kereskedőt/készítőt megkérdezni, hogy nem megfelelő méret esetén ki tudja-e cserélni más méretre. Ha ez adott, talán ez a legjobb megoldás.
Van más lehetőség, mégpedig a gyűrű utólagos méretezése. Azt azért tudni kell, hogy ne minden gyűrű méretezhető. Különösen igaz ez azokra, hol valamilyen vésett minta fut körbe a gyűrűn. Illetve méretezéskor mindig sérül kicsit a gyűrű szerkezete, vékonyodik, deformálódik, így jobb, a biztosra megyünk, és valahogy kiderítjük előre, hogy milyen méretű gyűrű lesz majd a megfelelő!

Megosztás